Bel ons gerust 071 365 1303

Reserveren

Jeroen Zuidberg

Welkom, graag stel ik mijzelf even voor. Ik ben Jeroen Zuidberg, chef-kok van Brasserie La Terrasse (BLT).

Na mijn opleiding Horeca en dienstverlening ben ik als leerling kok aan de slag gegaan bij diverse restaurants in en rondom Noordwijk. Mijn carrière in Grand Hotel Huis ter Duin startte in 1997, als leerling kok. Dit was mijn laatste leerjaar voor restaurant kok.

Mijn passie voor het vak groeide verder. Twee jaar lang ben ik werkzaam geweest bij de afdeling patisserie . Na deze leerzame jaren, is het koksvak toch weer gaan kriebelen en ben ik binnen Grand Hotel Huis ter Duin in diverse keukens actief geweest. Na vijf jaar ervaring, ben ik als jonge chef in 2002 aan de slag gegaan in BLT.

Mijn keuken zou ik willen omschrijven als: ‘De basis van de klassieke Franse keuken waarin herkenbare, klassieke en internationale gerechten, die op een innovatieve en eigentijdse manier worden gepresenteerd. Bereid met eerlijke, verse producten en ingrediënten van uitstekende kwaliteit’.

Graag zou ik u willen verwelkomen om u te laten genieten van een heerlijke lunch, een mooie Afternoon High Tea of een gezellig en smaakvol diner. Graag tot ziens.

Met culinaire groet,

Jeroen Zuidberg
Chef kok Brasserie La Terrasse